a

info@slg-solarenergy.nl
Stuur ons een e-mail

Over ons

Kom naar SLG Solar Energy

Voor zonnepanelen in Utrecht (prov.) en omgeving

Wilt u graag besparen op uw energierekening? Wilt u uw eigen stroom opwekken? Bent u duurzaam bezig en wilt u gebruikmaken van de zon als duurzame bron? Wij van SLG Solar Energy leveren zonnepanelen in Utrecht en omgeving. Maar wie is SLG Solar Energy?

Twee broers achter SLG Solar Energy

Wij, Stephan en Laurens, zijn twee broers met een grote passie voor ons werk. Wij zijn erg sociaal en betrokken, en vinden een goede persoonlijke communicatie met duidelijke afspraken erg belangrijk. We hebben meerdere jaren ervaring in de tak zonne-energie. We zijn betrokken en verantwoordelijk geweest bij veelzijdige projecten en alle kennis is aanwezig om de klus van begin tot eind met uiterste precisie voor u waar te maken. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit met een garantie van twee jaar op ons afgeleverde werk en maar liefst 25 jaar op de panelen zelf.

Wij plaatsen zonnepanelen in Utrecht (prov.) en daarbuiten!

Wij installeren zonnepanelen in Utrecht en – vanzelfsprekend – ook daarbuiten. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. We komen na de aanvraag graag bij u langs om uw dak te bekijken, de mogelijkheden te bespreken en alle vragen van u te beantwoorden:

  • Hoeveel zonnepanelen kan ik kwijt op mijn dak?
  • Wat is de investering die ik moet doen?
  • Wat leveren de zonnepanelen mij op?

Ons doel is om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, zodat u een goede weloverwogen beslissing kunt te nemen. U zit nergens aan vast! Vakmanschap is het hart van ons bedrijf…kies voor SLG Solar Energy.