a

info@slg-solarenergy.nl
Stuur ons een e-mail

Laadpalen

Laadpaal voor thuis of het bedrijf

Laadpaal installatie door SLG Solar Energy

Heeft u een elektrische auto en wilt u zo veilig en gemakkelijk mogelijk uw auto opladen? Kies dan voor een laadpaal installatie. Dit is zowel thuis als bij bedrijven mogelijk. Mogelijk zijn er ook oplaadpunten in de buurt, maar hiervoor betaalt u vaak ook een extra tarief aan de aanbieder. Daarom is het op de lange termijn veel voordeliger om thuis of bij uw bedrijf een eigen laadpaal te laten installeren. Bent u op zoek naar een laadpaal installateur, dan staan wij voor u klaar.

Laadpaal installatie in combinatie met zonnepanelen

Wat is er nu mooier dan zelf energie opwekken door middel van de zon, waardoor u ook nog eens uw maandlasten omlaag brengt? Het aantal mensen dat elektrisch gaat rijden, neemt steeds meer toe:

  • Uit cijfers van het CBS blijkt dat op 1 januari 2020 107.000 volledig elektrische auto’s geregistreerd stonden.
  • Dat zijn er 62.000 – 140% – meer dan in 2019.
  • Deze aantallen blijven alleen maar toenemen.
  • Diverse autobedrijven meldden dat ze in de toekomst alleen nog maar elektrische auto’s gaan produceren.

Wij willen op deze ontwikkeling inspelen door u niet alleen te voorzien in zonnepanelen, maar ook in laadpalen. Een mogelijkheid is dat u energie opwekt door middel van de zon en vervolgens deze energie gebruikt voor het opladen van uw auto. Dat betekent dat u ook zuiniger én milieubewuster kunt gaan rijden. Kortom, een laadpaal voor thuis of een laadpaal voor het bedrijf biedt u veel voordelen.

Laadpaal voor het bedrijf of laadpaal voor thuis

Kiest u voor een laadpaal installatie, dan helpen wij u graag als laadpaal installateur. Onze laadpalen zijn van topkwaliteit en het design ervan is ook zeer mooi. Voor een laadpaal voor thuis of voor het bedrijf zijn wij uw partner. Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Laadpaal installatie door SLG Solar Energy