a

info@slg-solarenergy.nl
Stuur ons een e-mail

Zonnepanelen

Kies voor echt vakmanschap

Zonnepanelen laten installeren

Wilt u graag besparen op uw energierekening? Als bedrijf bezig met verduurzaming en wilt u gebruikmaken van de zon als duurzame bron? Bent u agrariër en heeft u veel profijt van een lagere energierekening? Kies er dan voor om zonnepanelen te laten installeren door SLG Solar Energy. Wij werken alleen met topkwaliteit zonnepanelen van het merk Q-sell met een garantie van twee jaar op ons afgeleverde werk en maar liefst 25 jaar op de zonnepanelen zelf. Wij leveren panelen voor de particuliere en zakelijke markt. Ook hebben wij maatwerkoplossingen voor de agrarische sector. Wilt u goed advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zonnepanelen laten plaatsen, hoeveel kost dat?

Een goede vraag. De kosten voor het laten plaatsen van zonnepanelen is afhankelijk van het aantal zonnepanelen en het soort dak. Hoe groot vervolgens uw besparing is, hangt af van uw energieverbruik en de ligging van uw dak. Wij geven u advies op maat, zodat u het maximale rendement behaalt uit uw zonnepanelen.

Zonnepanelen laten installeren door SLG Solar Energy

Wanneer u zonnepanelen laat installeren, wekt u uw eigen stroom op en bespaart u ook op uw energierekening. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u ook nog vragen heeft. Vanzelfsprekend komen wij graag bij u langs om deze te beantwoorden en de situatie bij u te bekijken. U kunt dan een goed weloverwogen beslissing nemen. U zit nergens aan vast. Als we voor u de zonnepanelen mogen plaatsen en ze zijn aangesloten op het netwerk, dan kunt u ook direct zien wat de opbrengsten zijn. Dit kan via de app FusionSolar.

Wilt u graag een afspraak maken? Neem contact met ons op. Vakmanschap is het hart van ons bedrijf…kies voor SLG Solar Energy.